verhuisberichten maken

25 mrt 2013

verhuisberichten maken

verhuisberichten maken

Verhuisberichten maken

Originele verhuisberichten kunt u online zelf maken via Kaartjeposten.nl. Kies een kaart, schrijf de tekst, voeg eventueel een of meerdere foto’s toe om uw verhuisberichten extra persoonlijk te maken, en u kunt uw verhuiskaarten versturen!

Verhuisberichten maken met eigen foto

U kunt verhuisberichten maken met eigen foto, of eigen foto’s. Zo kunt u bijvoorbeeld het nieuwe huis laten zien, of een foto van het oude pand met “verkocht” erop. En aangezien u meerdere foto’s in uw verhuisbericht kunt opnemen kunt u ook zowel uw oude- als nieuwe adres tonen. Misschien heeft u tijdens het klussen in het nieuwe huis of tijdens het verhuizen wel grappige foto’s gemaakt, ook deze kunt u op uw verhuisberichten plaatsen en zo direct uw vrienden en familie bedanken voor hun hulp en bijvoorbeeld meteen uitnodigen voor de housewarming!

Originele verhuisberichten maken met eigen afbeeldingen

U kunt (in plaats van een eigen foto) ook allerlei andere afbeeldingen gebruiken om originele verhuisberichten mee te maken, wat dacht u van:
- plattegrond van de nieuwe regio uit Google Maps / Google Earth
- een leuke tekening door uw kinderen van het nieuwe huis ingescand

Verhuisberichten uit de standaard collectie

U kunt voor uw verhuisberichten natuurlijk ook gebruik maken van de standaard collectie verhuisberichten. Makkelijk, en snel klaar! U hoeft dan in principe alleen de tekst nog maar te schrijven en uw adreswijzigingskaarten zijn klaar.

Verhuisberichten maken en versturen

U kunt al uw verhuisberichten met een druk op de knop verzenden. Upload uw adresboek als Excel-file, en met letterlijk een druk op de knop zijn al uw verhuisberichten verzonden. Verhuisberichten die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt en ter verzending aangeboden bij PostNL. Wilt u de kaarten liever eerst zelf ontvangen (zodat u ze bijvoorbeeld kunt ronddelen, of zelf kunt versturen), dan kunt u uw kaarten als set / pakket bestellen. De verhuiskaarten worden dan met blanco enveloppen (en zonder postzegels) bij u thuisbezorgd. Ook hier geldt: vandaag besteld, is vandaag verstuurd en dus in principe morgen al in huis!

Verhuisberichten online maken en per post versturen

Verhuisberichten online maken en per post versturen

kaartenservice zakelijk

22 mrt 2013

Kaartenservice zakelijk

Kaartenservice zakelijk

Kaartenservice zakelijk: automatisch kaarten sturen
Voor de zakelijke markt biedt Kaartjeposten.nl een aantal handige toepassingen. Het versturen van kaarten aan uw medewerkers voor de verjaardag bijvoorbeeld. Of het versturen van kaarten aan uw klanten, of dat nu gaat om een verjaardagskaart, een kaart ter bevestiging van een afspraak, of een actiegerichte kaarten-mailing om de komende uitverkoop aan uw vaste klanten aan te kondigen.

Verjaardagskaarten sturen aan uw medewerkers
Automatisch verjaardagskaarten sturen aan uw medewerkers werkt eenvoudig: u maakt eenmalig de kaart aan die u voor de komende periode wilt gebruiken, uploadt het adressenbestand (Excel), spreekt met ons de periode af waarvoor de kaarten verzonden gaan worden, en …. klaar!
Kaartjeposten.nl zet de verjaardagskaarten klaar voor toekomstige verzending, en zorgt dat de kaarten op de juiste dag worden gedrukt en verzonden. Of u nu 10 medewerkers heeft, of 1.800.

Mailings aan klanten
Ook voor kaartenmailings aan uw klanten kunt u bij Kaartjeposten.nl terecht. Maak een keuze uit de collectie op de site, of gebruik een eigen ontwerp. Neemt u bij grotere aantallen alstublieft vooraf even contact op met de klantenservice zakelijk, dan kunnen we kijken welke wijze van verzending bij welke postaanbieder voor u het meest voordelig is (u kunt soms tot wel 75%! besparen op de portokosten!).

Kaarten als pakket naar uw kantoor
Wilt u graag een pakket kaarten op uw kantooradres ontvangen, zodat u de felicitatiekaarten, beterschapskaarten, etc. zelf kunt versturen? Dan kan dat natuurlijk ook. Met name de XXL-kaarten worden hiervoor vaak gebruikt, omdat dan ruimschoots de mogelijkheid bestaat om de kaart door alle collega’s te laten ondertekenen.

Zakelijke wensen?
Heeft u bepaalde wensen of ideeën, neemt u gerust contact met ons op. We helpen graag meedenken om uw wensen te realiseren!

Kaartenservice zakelijk, pakket kaarten voor op kantoor bestellen

Kaartenservice zakelijk, pakket kaarten voor op kantoor bestellen

verjaardagskaarten bedrijf

06 apr 2012
verjaardagskaarten personeel automatisch versturen

verjaardagskaarten personeel automatisch versturen

Wilt u als bedrijf de verjaardagskaarten voor uw medewerkers en/of klanten makkelijk en automatisch versturen?
Dat kan voordelig via Kaartjeposten.nl.

Alle verjaardagskaarten met een druk op de knop verstuurd
U maakt de verjaardagskaart een keer aan, en plaatst deze in uw winkelwagentje. Aan de hand van de geadresseerden in uw adresboek kunnen door Kaartjeposten.nl uw verjaardagskaarten (voor een door u te bepalen periode) gereed worden gezet. Dat kan een maand zijn, maar ook 3 maanden of bijvoorbeeld een heel jaar. U bepaalt deze periode zelf.
Met een druk op de knop zet u vervolgens alle verjaardagskaarten voor toekomstige verzending klaar!

Makkelijk verlengen, geen doorlopend contract
Ruim voor afloop van deze periode ontvangt u automatisch bericht over het gereed zetten van de verjaardagskaarten voor de volgende periode. U zit dus niet vast aan een doorlopend abonnement!

Wijzigingen aanbrengen in de verzonden verjaardagskaarten
Uiteraard is het altijd mogelijk om reeds klaargezette verjaardagskaarten kosteloos te annuleren, of adreswijzigingen door te geven.

Aantrekkelijke kortingen
Verstuurt u meer dan 200 verjaardagskaarten per jaar, dan ontvangt u al aan aantrekkelijk korting. Neem voor een tarief-op-maat vrijblijvend contact op met de zakelijke klantenservice. En dat loont zich, want de korting op de kaarten kan oplopen tot 45%!

Wilt u ook geen verjaardag meer vergeten?
Wilt u starten met het automatisch versturen van uw verjaardagskaarten, of heeft u aanvullende vragen, neemt u dan gerust contact met ons op:
tel: 053 – 460 51 63.

gelukwensen verjaardag

15 mrt 2012
Kaart sturen gelukwensen verjaardag

Kaart sturen gelukwensen verjaardag

Gelukswensen verjaardag

Er is binnenkort een jarige in de familie of uw vriendenkring? Of u wilt een collega gelukwensen met zijn of haar verjaardag? Stuur een leuke verjaardagskaart via Kaartjeposten.nl!

Gelukwensen verjaardag: verjaardagskaart met eigen foto

U kunt voor verjaardag gelukswensen natuurlijk gebruik maken van de ruime collectie “gefeliciteerd kaarten” op de site, maar u kunt natuurlijk ook een leuke eigen afbeelding of foto versturen als echte verjaardagskaart!

Gelukwensen verjaardag speciaal voor kids

Speciaal voor de jarige kids treft de collectie “gefeliciteerd kaart kids” aan, met leuke, vrolijke kaarten voor gelukwensen verjaardag voor kinderen!

Extra grote verjaardagskaart: mag het iets meer zijn?

Voor een extra bijzondere verjaardag, of een heel goede vriend, mag het natuurlijk best een beetje extra kaart zijn. Kaartjeposten.nl is uniek met de XXL-kaart tegen een absolute bodemprijs! Voor nog geen 4,5 euro verstuurt u een kaart die zo groot is, dat deze nog maar net door de brievenbus past. De kaart (van A3 gevouwen naar A4) wordt aan de voorzijde en binnenzijde full-color gedrukt en in een stevige envelop verzonden. De genoemde prijs is al inclusief postzegels. Voor de prijs hoeft u het dus niet te laten!

Verjaardag vergeten, of er net iets te laat aan gedacht?

U bent net niet helemaal op tijd met het versturen van de verjaardagskaart, geen punt: daarvoor treft u, onder het motto: beter laat dan nooit, de speciale “verjaardag te laat” categorie aan.

De gelukwensen verjaardag nooit meer vergeten

Als u nooit meer bij een verjaardag wilt vergeten om een kaartje te sturen, zet deze dan maandelijks klaar. U kunt bij het versturen van de kaarten gewoon een toekomstige datum opgeven: de kaart wordt dan pas op die datum gedrukt en verstuurd. Handige tip: gebruik de kalender van Facebook om de verjaardagen van de komende maand te zien, en zet in een keer alle kaarten voor de komende maand klaar!

Verjaardagen vrienden vinden via Facebook

Als je bent ingelogd op Facebook, klik je op “Evenementen” en vervolgens op “kalender”, je ziet zo in een duidelijk overzicht de verjaardagen van al uw vrienden de komende maand!

Verjaardagen vrienden zoeken via Facebook

Verjaardagen vrienden zoeken via Facebook

Verhuiskaarten gratis

14 mrt 2012

Verhuiskaarten online maken en versturen

Verhuiskaarten online maken en versturen

Verhuiskaarten gratis

Gratis verhuiskaarten sturen kan via E-cards. De meeste Spam-filters laten deze E-cards echter niet meer door. En als de gratis E-cards al door het spamfilter komen, dan durft niemand deze nog te openen uit angst voor een virus. Net niet helemaal gratis, maar wel erg voordelig zijn de verhuiskaarten van Kaartjeposten.nl.

Verhuiskaarten gratis online maken

Dankzij de handige Online Editor van Kaartjeposten.nl kunt u uw verhuiskaarten online maken. Kies een mooi ontwerp uit de collectie van Kaartjeposten, of maak een mooie verhuiskaart helemaal zelf. U kunt met kleurvlakken, teksten, en een of meerdere afbeeldingen zelf de meest unieke, te gekke, toepasselijke verhuiskaarten maken.

Verhuiskaarten standaard collectie

Bent u niet zo creatief, of wilt u gewoon graag snel uw verhuiskaarten versturen? Maakt u dan een keuze uit de collectie verhuiskaarten van Kaartjeposten.nl. U hoeft dan in principe alleen nog maar de tekst te schrijven / uw nieuwe adresgegevens op de kaart te plaatsen, en uw kunt meteen uw verhuiskaarten versturen.

Voordelige verhuiskaarten

De verhuiskaarten van Kaartjeposten.nl zijn bijzonder voordelig. Kaartjeposten.nl behoort al meer dan 10 jaar tot de goedkoopste online aanbieders van echte ansichtkaarten. Klik hier voor de meest actuele tarieven. De kaarten worden professioneel gedrukt met de nieuwste apparatuur (de Xerox iGen 150, op 2400 dpi) op mooi stevig kwaliteitspapier. De kaarten worden vervolgens aan de voorzijde van een beschermende hoogglans laklaag voorzien. Professioneel gedrukte verhuiskaarten dus die vervolgens snel en betrouwbaar via PostNL worden verstuurd.

Verhuiskaarten gratis verzendservice

Als u de verhuiskaarten direct wilt laten versturen, dan kunt u gebruik maken van de gratis verzendservice. U kunt, als u bent ingelogd als gebruiker op de site, uw adressen uploaden naar uw account (makkelijk via Excel) om vervolgens met letterlijk 1 druk op de knop alle verhuiskaarten te versturen. U betaalt voor deze service alleen de postzegel extra (gewoon het normale PostNL-tarief), de verzendservice zelf is gratis. En kunt u assistentie gebruiken bij bijvoorbeeld het uploaden van uw adresboek of het versturen van uw verhuiskaarten, neemt u dan even contact op met onze klantenservice, dan helpen we u graag!

Verhuiskaarten online besteld, per post bezorgd

Verhuiskaarten online besteld, per post bezorgd

Verhuiskaarten samenwonen

25 jan 2012

Verhuiskaarten samenwonen

Verhuiskaarten samenwonen

Verhuiskaarten samenwonen

U gaat binnenkort samenwonen en wilt verhuiskaarten maken en bestellen? Uw verhuiskaarten samenwonen bestelt u makkelijk en snel via Kaartjeposten.nl. Kies een leuke kaart uit de categorie “samenwonen“, schrijf de tekst en plaats uw nieuwe adresgegevens, voeg eventueel nog een of meerdere eigen foto’s toe om zo de verhuiskaarten helemaal uniek te maken en verstuur ze vervolgens makkelijk online!

Originele verhuiskaarten samenwonen met eigen foto

U kunt de voorzijde van uw verhuiskaarten samenwonen bijvoorbeeld van een foto voorzien van uw nieuwe huis. Zo kunt u meteen uw nieuwe huis aan uw vrienden en familie tonen! U kunt de voorzijde van uw verhuiskaarten ook van twee foto’s voorzien: uw beide oude huizen. Aan de binnenzijde kunt u dan een mooie foto van het gezamenlijke huis plaatsen. De hele binnenzijde (of: achterzijde) van uw verhuiskaarten kunt u overigens helemaal zelf opmaken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook grappige foto’s plaatsen die u heeft gemaakt tijdens het klussen, of tijdens het verhuizen. U kunt van uw verhuiskaart dan meteen een dank-kaart maken om uw vrienden te bedanken voor het helpen tijdens de verhuizing!

Verhuiskaarten samenwonen bestellen uit de standaard collectie

Kiest u liever voor een verhuiskaart uit collectie van Kaartjeposten.nl, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U hoeft dan in principe alleen nog maar een tekst / de adresgegevens te plaatsen en uw verhuiskaarten zijn klaar!

Voordelige verhuiskaarten samenwonen bestellen

De verhuiskaarten samenwonen van Kaartjeposten.nl zijn erg voordelig. De verhuiskaarten worden full-color op stevig kwaliteitspapier (350 grams) gedrukt en aan de voorzijde van een beschermende hoogglans laklaag voorzien. De verhuiskaarten kunt u als set (pakket) bestellen op uw huisadres, of rechtstreeks door Kaartjeposten.nl laten versturen. Als u de verhuiskaarten rechtstreeks laat versturen, betaalt u alleen de postzegel extra: de verzendservice is gratis!

Kunt u hulp gebruiken bij het maken en sturen van de kaarten?

Als u hulp kunt gebruiken bij het online maken, ontwerpen of bijvoorbeeld versturen van de kaarten, neemt u dan contact op met de klantenservice, dan helpen we u graag!

Verhuiskaarten samenwonen voordelig versturen

Verhuiskaarten samenwonen voordelig versturen

verhuiskaarten bestellen

24 jan 2012

Verhuiskaarten bestellen

Verhuiskaarten bestellen

Verhuiskaarten bestellen

Adreswijzigingen maken en verhuiskaarten bestellen bestellen gaat gemakkelijk, voordelig en snel via Kaartjeposten.nl. Kies een mooie verhuiskaart, schrijf de tekst en uw kaarten zijn al klaar om te worden verstuurd! U kunt overigens in de handige Online Editor van Kaartjeposten.nl de verhuiskaart nog helemaal naar wens pimpen: teksten, kleurvlakken, foto’s u kunt het zo gek niet bedenken.

Originele verhuiskaarten met eigen foto bestellen

U kunt de voorzijde van uw verhuiskaarten bijvoorbeeld van een foto voorzien van uw nieuwe huis. Zo kunt u meteen uw nieuwe huis aan uw vrienden en familie tonen! U kunt de voorzijde van uw verhuiskaarten ook van twee foto’s voorzien, een foto van uw oude huis en een foto van uw nieuwe huis. De hele binnenzijde (of: achterzijde) van uw verhuiskaarten kunt u ook helemaal zelf opmaken. Dus grappige foto’s van de verbouwing, de verhuizing of mooie foto’s van uw nieuwe inrichting of tuin kunt u zelf makkelijk aan uw originele verhuiskaarten toevoegen.

Verhuiskaarten bestellen uit de standaard collectie

Kiest u liever voor een verhuiskaart uit de standaard collectie verhuiskaarten van Kaartjeposten.nl, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Maak een keuze uit de ruime collectie originele verhuiskaarten, schrijf uw tekst en uw verhuiskaarten zijn in een handomdraai verzonden.

Voordelige verhuiskaarten bestellen

De verhuiskaarten van Kaartjeposten.nl zijn erg voordelig; Kaartjeposten behoort al meer dan 10 jaar tot de voordeligste online aanbieders van echte wenskaarten. De fotokaarten worden full-color gedrukt op stevig kwaliteitspapier en aan de voorzijde van een beschermende hoogglans laklaag voorzien. Professioneel gedrukte kaarten voor een heel vriendelijke prijs. Klik hier voor onze actuele tarieven.

Verhuiskaarten inclusief verzendservice

U kunt uw verhuiskaarten rechtstreeks door Kaartjeposten.nl laten versturen. Als u bent ingelogd op de site kunt u eerst uw adressen uploaden (makkelijk via Excel), met letterlijk een druk op de knop, zijn dan al uw verhuiskaarten verzonden. U betaalt in dit geval alleen postzegel extra: de verzendservice is gratis!

Verhuiskaarten bestellen als pakket

U kunt ook uw verhuiskaarten bestellen als set. De kaarten worden dan met blanco enveloppen (zonder postzegels) bij u thuisbezorgd. U kunt de verhuiskaarten dan bijvoorbeeld zelf ronddelen in de buurt, of zelf versturen.

Verhuiskaarten online maken en bestellen

Verhuiskaarten online maken en bestellen

verjaardagskaarten online

20 jan 2012
Verjaardagskaarten online sturen

Verjaardagskaarten online sturen

Verjaardagskaarten online

Er is binnenkort een jarige in de familie of uw vriendenkring? Of u wilt een collega feliciteren met de verjaardag? Stuur een leuke verjaardagskaart, en maak (en verstuur) deze gemakkelijk online! U kunt de verjaardagskaarten online al aanmaken, en deze een verzenddatum in de toekomst meegeven. Zo kunt u in een keer voor een wat langere periode de verjaardagskaarten klaarzetten, en hoeft u geen verjaardag meer te vergeten!

Verjaardagskaarten online maken met eigen foto

U kunt voor de verjaardagskaart natuurlijk gebruik maken van de ruime collectie verjaardagskaarten op de site, maar u kunt ook een eigen foto sturen als echte verjaardagskaart! U kunt de verjaardagskaart helemaal naar wens maken, en zo veel foto’s uploaden als u wilt. U heeft 100% vrijheid, de verjaardagskaarten worden automatisch volledig full-colour gedrukt. TIP: maak bijvoorbeeld eens een originele verjaardagskaart met een collage van foto’s van u en de jarige!

Verjaardagskaarten online speciaal voor kinderen

Voor de jarige kinderen treft u een speciale collectie “Verjaardagskaarten kinderen” met leuke, vrolijke verjaardagskaarten voor kinderen! Natuurlijk kunt u deze kaarten ook nog verder uniek maken en er een of meerdere leuke foto’s aan toevoegen!

Extra grote verjaardagskaarten, als het ietsje meer mag zijn?

Voor de bijzondere verjaardag, mag het natuurlijk best een bijzondere kaart zijn. Kaartjeposten.nl is uniek met de XXL-kaart tegen een absoluut bodemprijs! Voor net iets meer dan 4 euro verstuurt u een kaart zo groot, dat deze n0g maar net door de brievenbus past. De kaart (A3 gevouwen tot een A4) wordt volledig full-colour gedrukt en in een stevige envelop verzonden. De genoemde prijs is inclusief postzegels!

Verjaardag vergeten / net iets te laat?

U bent net niet helemaal op tijd met het versturen van de verjaardagskaart, geen punt: daarvoor treft u de speciale categorie “verjaardag te laat” aan. Ook al deze kaarten kunt u online als echte XXL-kaart versturen!

Verjaardagskaarten online maken en versturen

Verjaardagskaarten online maken en versturen

Adreswijziging

24 sep 2010

Adreswijziging sturen?

Het versturen van uw adreswijziging gaat gemakkelijk, voordelig èn origineel via Kaartjeposten.nl. Kies een mooie kaart voor uw adreswijziging, of maak deze helemaal zelf met een mooie foto, of leuke afbeelding. Schrijf de tekst, adresseer uw de kaarten en met een druk op de knop zijn ze allemaal verzonden.

Adreswijziging zelf maken

U kunt uw adreswijziging makkelijk zelf maken. Maak hierbij gebruik van eigen fotografie (een mooie foto van uw nieuwe huis op uw adreswijziging) en/of bijvoorbeeld een afbeelding van Google Maps of Google Earth, zodat uw familie en vrienden al op de adreswijziging kunnen zien waar u exact komt te wonen. U kunt voor uw adreswijziging natuurlijk ook gebruik maken van de collectie Verhuiskaarten.

Adreswijziging rechtstreeks versturen

Als u de adreswijziging via Kaartjeposten.nl verstuurt, hoeft u geen adressen te schrijven, lelijke adresstickers af te drukken of postzegels te plakken. U uploadt uw adresboek, selecteert de geadresseerden en verstuurt uw adreswijziging met letterlijk een druk op de knop naar al uw familieleden, vrienden en collega’s. Kunt u bij het uploaden van uw adressen hulp gebruiken, neemt u dan even contact op met de klantenservice, we helpen u graag!

Uw adreswijziging goedkoop verzonden

Een enkele kaart kost (inclusief BTW) nog geen euro! Daarvoor wordt de adreswijziging op stevig 350 grams papier in full colour gedrukt, en wordt de kaart aan de voorzijde van een beschermende laklaag voorzien, zodat deze netjes onbeschadigd bij uw geadresseerden overkomt. Om de kaart te verzenden komt daar de prijs van een postzegel bij. Deze lage prijs van nog geen euro geldt ook al wanneer u een klein aantal (of zelfs: 1) kaart stuurt. Klik hier voor een volledig overzicht van alle prijzen van alle kaarttypen.

Adreswijziging naar het buitenland versturen

Wanneer een deel van uw adreswijzigingen naar het buitenland verzonden moet worden, dan is dat (vanzelfsprekend) geen enkel probleem. Wanneer u bij de adressering in het veld “land” het betreffende land opneemt, dan wordt die kaart automatisch (priority) naar het buitenland verzonden. Voor het versturen van een adreswijziging naar het buitenland geldt wel een (porto)toeslag van 50 cent.

Adreswijziging sturen met foto van uw nieuwe huis

Adreswijziging sturen met foto van uw nieuwe huis