FILTER JE SELECTIE

Zakelijke onderhoudskaart

Er gaat niets boven het ontvangen van een echte kaart in uw brievenbus, waarop staat dat het tijd is voor het jaarlijkse onderhoud. Of dit nu onderhoud is voor een CV-ketel of een nieuwe auto die elk jaar een grote beurt mag krijgen. Laat uw klanten weten d.m.v. een kaartje aan huis dat het tijd is om een afspraak te maken. U geeft ons de adressen + data en wij zorgen dat er een kaart verzonden zal worden, geheel persoonlijk afgesteld op uw wensen.

In één keer geregeld: op tijd een onderhoudsherinnering verzenden uw klanten

Een onderhoudsherinnering is een klein gebaar in service. De agenda van de meeste mensen is aardig vol. Het is dan best lastig om periodieke onderhoudsbeurten zelf in te plannen. Daarom is een onderhoudsherinnering die mensen erop attendeert dat het weer tijd is om een afspraak te maken erg handig. Met de service om automatisch onderhoudsherinneringen te laten versturen kost dit u zelf als ondernemer ook geen tijd.


Onderhoudsherinnering


Een vriendelijke herinnering dat het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt

De halfjaarlijkse controle van de CV of een onderhoudsbeurt, de jaarlijkse beurt voor de APK, de tuin winterklaar maken of de schoorsteen vegen: het zijn dingen die wel moeten gebeuren, maar ook zo weer vergeten worden. Het zijn van die zaken die u net niet geregeld genoeg hoeft te doen om zelf standaard te onthouden. Een kaartje met onderhoudsherinnering is dan een handige reminder. Op vriendelijke wijze wordt een klant erop geattendeerd dat het weer tijd is om een afspraak te maken voor een controle of onderhoudsbeurt.

Helemaal automatisch onderhoudsherinneringen versturen

Via Kaartjeposten is het mogelijk om de onderhoudsherinneringen automatisch via ons in te plannen. Zo krijgen klanten op tijd een herinnering zonder dat het u als ondernemer veel moeite kost. U levert ons de gegevens van de klant aan die een onderhoudsherinnering moeten ontvangen. Zo kunt u afspraken voor een controle of periodiek onderhoud ook spreiden over het jaar heen. Op die manier voorkomt u pieken met enorme werkdruk, terwijl in andere periodes het werk stil komt te liggen.

Online een automatische onderhoudsherinnering voor al uw klanten regelen

Het instellen van een automatische herinnering voor al uw klanten is simpel te regelen. U kunt hiervoor online een kaart kiezen en hier een tekst bij laten zetten. Hierna kunt u dan een adressenbestand uploaden en de datum waarop u een onderhoudsherinnering wilt laten verzenden. Als het moment daar is, worden de herinneringen automatisch verzonden zonder dat u zich daar druk over hoeft te maken.

Zakelijke onderhoudsherinnering onderhoudsbeurt

Binding met uw klantenkring

Het automatisch versturen van een onderhoudsherinnering zorgt er ook voor dat de binding met een klant blijft. Een herinnering die niet of te laat wordt verzonden is een gemiste kans waardoor u op den duur klanten kunt kwijt raken. Daarom is het handig deze service uit handen te geven en automatisch te laten doen. De ervaring wijst uit dat een onderhoudsherinnering doorgaans bijna altijd weer een opdracht voor een onderhoudsklus oplevert. Het zorgt ervoor dat het werk blijft doorstromen.

Handig voor groot-, klein- en middenbedrijven

Het is niet alleen een handige service voor bedrijven met grote klantenbestanden. De automatische onderhoudsherinneringen werken ook goed voor kleine bedrijven of ZZP- ondernemers. De kosten voor deze service zijn minimaal ten opzichten van het optimale effect op de klantenbinding. Vooral in kleine bedrijven wordt de administratie vaak zelf ook allemaal gedaan. Als u dan ook nog moet bijhouden wanneer de onderhoudsherinneringen de deur uit moeten, dan komt deze taak soms in de verdrukking. Dat kan op een gegeven moment klanten gaan kosten. Daarom is het automatisch verzenden van onderhoudsherinneringen handig voor elke ondernemer.

Onderhoudskaarten verhogen uw service en omzet

  •   Auto onderhoudsbeurt of schoonmaakbeurt
  •   CV-ketel onderhoud
  •   Schoonsteenvegers of gashaard onderhoud
  •   Tuinman en onderhoud aan de tuin
  •   Winterstalling en onderhoud voor botenVraag naar de mogelijkheden  


Mail ons

Vul het formulier volledig in en druk op verzenden.

Betreft

Naam *

E-mailadres *


Bericht *

De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
Het adres is verwijderd.
Je gehele adresboek is verwijderd.
De geselecteerde adressen zijn verwijderd.
De lijst met laatst bekeken kaarten is leeggemaakt.
Succesvol verwijderd.
Succesvol gekopieerd.
De geselecteerde adres groepen zijn verwijderd.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.