Automatisch verjaardagskaarten sturen

Via Kaartjeposten.nl kun je heel eenvoudig automatisch verjaardagskaarten sturen naar je medewerkers, klanten of relaties. Het werkt simpel: je maakt een verjaardagskaart aan, schrijft de tekst en uploadt het adressenbestand. Voor een (zelf te bepalen) periode worden dan de kaarten klaargezet. Je kunt de verjaardagskaart dan letterlijk met één druk op de knop allemaal verzenden.

Kaartjeposten zorgt er dan voor dat de kaart op de juiste dag wordt gedrukt en ter verzending wordt aangeboden bij de post, zodat de verjaardagskaart precies op de verjaardag op de deurmat van je medewerkers of klanten ligt.

Automatisch verjaardagskaarten sturen

Automatisch verjaardagskaarten sturen, zonder abonnement!

Twee weken voor het verstrijken van de afgesproken periode nemen we dan weer contact met je op. Je kunt desgewenst de verjaardagskaart voor de komende periode aanpassen, het adresboek actualiseren en de verjaardagskaarten voor de volgende periode kunnen weer met een druk op de knop worden verstuurd.

Je hoeft geen verjaardag meer te vergeten: automatisch verjaardagskaarten sturen is echt heel eenvoudig. En het mooie is: je zit niet vast aan een abonnement. Dus je kunt er mee stoppen, wanneer je maar wilt.

Verjaarddagskaart automatisch sturen

Zakelijke verjaardagskaart eenmalig aanmaken

Je maakt de verjaardagskaart voor de medewerkers eenmalig aan. Je kiest een leuke verjaardagskaart uit de collectie, of uploadt een eigen ontwerp naar de site. Je schrijft de tekst, voegt eventueel nog extra afbeeldingen toe, of bijvoorbeeld de gescande handtekeningen van de directie, en de kaart is klaar om te worden verzonden.

Voordat we van start gaan met het automatisch verjaardagskaarten sturen, kun je natuurlijk eerst gewoon een exemplaar per post laten toesturen, zodat je precies kunt zien hoe de verjaardagskaarten gedrukt en verstuurd worden.

Per periode (die je dus zelf bepaalt) is de kaart identiek. Als je de kaarten bijvoorbeeld per kwartaal verstuurt, dan kun je per kwartaal een nieuwe kaart (en/of tekst) kiezen.

Aanleveren adressen automatisch verjaardagskaarten sturen

De namen, adressen en verjaardagen van de medewerkers kun je makkelijk via een Excelsheet uploaden. De tekst op de verjaardagskaart is in principe voor alle medewerkers gelijk, de aanhef ("Beste Gerard," of "Beste Marijke,") kun je (als je dat wilt) personaliseren. Hiertoe kun je de te personaliseren aanhef ook opnemen in het Excelsheet.

Kosten automatisch verjaardagskaarten sturen

Je betaalt voor het automatisch verjaardagskaarten sturen alleen de prijs van de kaart, en natuurlijk de postzegel. De aanvullende service, zoals het klaarzetten van de kaarten en eventueel de assistentie bij het uploaden van de adresgegevens, is gratis.

En stuur je op jaarbasis meer dan 200 verjaardagskaarten, dan kunnen we een aantrekkelijke korting aanbieden. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Automatisch mail versturen verjaardag

Als je in plaats van echte kaarten automatisch een mail wilt versturen voor de verjaardag, dan kunnen we je daarbij helaas niet helpen. E-cards werden in het verleden nog wel eens verstuurd, maar sinds die E-cards virussen, hack-pogingen en allerlei andere ellende met zich mee brengen, opent bijna niemand nog zo'n e-card.

Als de E-card al aankomt, want zelfs dat is bijna niet meer het geval, aangezien deze e-mails door praktisch alle providers in het spamfilter worden geplaatst. De e-card per mail voor de verjaardag zal de jarige vermoedelijk niet bereiken, vandaar dat we een echte kaart adviseren (die eigenlijk ook vele malen leuker is!).

Mail ons

Vul het formulier volledig in en druk op verzenden.

Betreft

Naam *

E-mailadres *


Bericht *

De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
Het adres is verwijderd.
Je gehele adresboek is verwijderd.
De geselecteerde adressen zijn verwijderd.
De lijst met laatst bekeken kaarten is leeggemaakt.
Succesvol verwijderd.
Succesvol gekopieerd.
De geselecteerde adres groepen zijn verwijderd.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.