Goedkoop kaarten versturen

Goedkoop kaarten versturen, echte kaarten versturen, dat kan makkelijk online via Kaartjeposten.nl. Je verstuurt razendsnel en goedkoop echte ansichtkaarten. Kaarten die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt en ter verzending aangeboden bij de post. De kaarten liggen dan in principe de volgende dag al bij de geadresseerde in de bus!

Goedkoop kaarten versturen: hoge kwaliteit, lage prijs

De kaarten van Kaartjeposten.nl worden on-demand digitaal gedrukt op de gloednieuwe Xerox Igen 150 (2.400 dpi). Geen hoge instelkosten, geen voorraadkosten: we drukken alleen de kaarten die voor die dag zijn besteld. Dat houdt de prijzen laag, en daar profiteer je van! Kaartjeposten.nl behoort al sinds 2004 tot de goedkoopste online aanbieders van echte ansichtkaarten. Een helder overzicht van alle prijzen tref je op onze prijzenpagina. Goedkoop kaarten versturen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Goedkoop kaarten versturen

Kaarten online versturen voor diverse gelegenheden

Je treft op de site een zeer groot assortiment kaarten aan, zodat je voor alle mogelijke gelegenheden een leuke kaart kunt uitkiezen. Dus of het nu gaat om een leuke verjaardagskaart voor je kleine nichtje, een lieve kaart voor je vriend of vriendin, een beterschapkaart voor een zieke collega, of als je al de verhuiskaarten in een keer versturen: je hebt meer dan voldoende keus.

Goedkoop kaarten versturen gefeliciteerd

Voor alle kaarten geldt trouwens dat je ze zelf nog helemaal naar wens kunt aanpassen. Zo heb je tijdens het bewerken van de kaart via "toevoegen" en dan "illustraties" toegang tot een enorme collectie illustraties en afbeeldingen, je hoeft er maar op te klikken en de afbeelding staat op de kaart. Je hoeft de afbeelding alleen nog maar op de juiste grootte en de juiste positie te zetten, en klaar.

Foto kaarten goedkoop versturen

Wil je liever een kaart met eigen foto versturen, dan kan dat natuurlijk ook! Selecteer eerst het type kaart dat je wilt versturen (wenskaart (dubbele kaart), of ansichtkaart) upload de foto, schrijf de tekst en de fotokaart is klaar. Je hoeft de fotokaart dan alleen nog maar te adresseren en af te rekenen en de fotokaart wordt verzonden!

Het aantal foto's dat je op je kaart kunt plaatsen is overigens onbeperkt, dus je kunt ook een prachtige collage maken met mooie foto's. Goedkoop kaarten versturen was nog nooit zo leuk EN origineel.

Goedkope wenskaarten

De goedkoopste kaarten zijn de ansichtkaarten, deze worden als enkele kaart (zonder envelop) verstuurd. De wenskaarten (dubbele kaarten) worden in envelop verstuurd, ook de wenskaarten zijn goedkoop. Deze wenskaarten hebben (gevouwen) het formaat 12 x 17 cm en wegen samen met de envelop exact 20 gram, zodat je voor het versturen ervan aan 1 postzegel genoeg hebt! Goedkope wenskaarten dus, in aanschaf en ook in verzenden.

Goedkoop kaarten versturen pakket

Als je de kaarten niet direct wilt laten versturen, dan kun je de kaarten ook als pakket bestellen. De kaarten worden dan ongeadresseerd in een omverpakking als pakket naar jouw adres gestuurd (zonder postzegels). Bestel je 10 kaarten of meer, dan krijg je ook nog een korting op de kaarten. Dus als je de kaarten liever zelf wilt versturen, of bijvoorbeeld persoonlijk overhandigen, dan kun je de kaarten ook goedkoop als pakket bestellen.