Grappige moederdag kaarten

Als je je moeder, schoonmoeder of oma een leuke kaart wilt sturen voor moederdag, en ze kan wel tegen een grapje, kijk dan eens bij de grappige moederdag kaarten van Kaartjeposten.Deze moederdag kaarten zijn grappig en hebben eigenlijk niet heel veel extra tekst meer nodig. Je kunt de tekst natuurlijk wel gewoon nog aanpassen als je dat zou willen. Dubbelklik op de huidige tekst, en je kunt de tekst gewoon wijzigen, of aanvullen. Van de meeste kaarten kun je ook de achtergrondkleur veranderen, en natuurlijk kun je de opmaak van de tekst aanpassen als je dat zou willen.

Wanneer de moederdagkaart versturen

Moederdag valt altijd op de tweede zondag van de maand mei. Makkelijk te onthouden dus. Aangezien er geen post op zondag wordt bezorgd, kun je de kaart dus beter op donderdag of vrijdag versturen. Voor alle moeders die in België wonen kies je als verzenddatum de woensdag voor moederdag, aangezien in België ook op zaterdag geen (brievenbus)post wordt bezorgd.


Grappige moederdag kaarten zelf maken

Als je liever een grappige moederdag kaart zelf wilt maken, dan kan dat natuurlijk ook. Als je een kaart helemaal zelf wilt maken, dan begin je met het kiezen van het type kaart dat je wilt versturen. Er wordt een kaart aangemaakt die nog helemaal leeg is, je kunt hier zelf foto's, teksten en allerlei illustraties aan toevoegen. Je vindt heel veel leuke illustraties op de site. Klik tijdens het opmaken van de kaart boven in het menu op "+ toevoegen" en vervolgens op "illustraties".

Grappige teksten voor moederdag kaarten

Je hebt ze misschien op onze moederdag kaarten zien staan, de grappige teksten voor op de moederdag kaarten. We zijn zelf erg fan van de volgende grappige teksten:

"Great Job mom, I turned out awesome"
"I think being your child is gift enough"
"Without me, today is just another day ..... You're welcome"

Standaard formaat of XXL

Als je de kaart hebt gemaakt, kun je vervolgens kiezen op welk formaat je de kaart wilt versturen. De wenskaarten (dubbele kaart in envelop) kun je in twee formaten bestellen: standaard en groot. De standaard kaart is (gevouwen) 12 x 17 cm. Deze kaart kun je nog net met 1 postzegel versturen.

Als het een maatje groter mag zijn, dan kies je voor de XXL-kaart. Deze is zo groot, dat die nog maar net door de brievenbus past. De meerprijs (ex. postzegels) is maar één euro. Let op: voor verzending hiervan zijn wel twee extra postzegels nodig. Maar goed..... het is maar een keer in het jaar moederdag!

Grappige moederdag kaarten op Facebook

Als je het leuk vindt de moederdag kaart op Facebook te plaatsen, dan kan dat natuurlijk ook. Onder elke moederdagkaart zie je een 3D-afbeelding van de kaart die je als volgt op Facebook kunt plaatsen: Klik met je rechter muisknop op de afbeelding, en kies dan van "adres afbeelding kopiëren". Je gaat vervolgens naar de tijdlijn op Facebook, en klikt dan opnieuw op de rechter muisknop. Nu kies je voor "plakken".