Uitnodiging housewarming

Organiseer je binnenkort een housewarming, en daarvoor wil je graag je vrienden, familie en buren op een leuke manier uitnodigen? Een mooie, originele uitnodiging housewarming maak je makkelijk en snel via Kaartjeposten.nl.

Uitnodiging housewarming online maken

De uitnodiging housewarming maak je natuurlijk online. Je kunt kiezen uit een van de vele uitnodigingskaarten of (misschien nog wel veel leuker) de uitnodiging voor je housewarming zelf maken.

Als je kiest voor een housewarming uitnodiging uit de collectie, dan is de kaart in principe al bijna klaar. Je hoeft er alleen nog maar de uitnodigingstekst op te schrijven, en je kunt de uitnodigingen al versturen. Helemaal makkelijk dus als je niet heel veel tijd hebt.

Uitnodiging housewarming

Uitnodiging housewarming met foto

Maar.... als je beschikt over een aantal leuke foto's van het verhuizen, of bijvoorbeeld van de verbouwing, dan kun je met die foto's natuurlijk heel veel leuke dingen doen. Je kunt een mooie fotocollage maken van deze foto's en hier en daar de foto's nog van een tekstballon voorzien, zodat je ook nog commentaar kunt schrijven bij de foto's. Dat kan allemaal gewoon via de site, via je laptop, tablet of zelfs mobiele telefoon. De Online Kaartenmaker werkt heel eenvoudig, in een handomdraai zet je een unieke, persoonlijke uitnodiging housewarming met foto in elkaar.

De uitnodiging housewarming is zo niet alleen een originele uitnodigingskaart, maar ook meteen een mooie herinnering!

Meer ideeën uitnodiging housewarming

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke ideeën voor een originele uitnodiging voor een housewarming. Van creatieve (zelf gemaakte) foto' van jullie met verhuisdozen tot afbeeldingen uit Google Maps van de nieuwe wijk. Je kunt zo de uitnodiging voor jullie housewarming helemaal persoonlijk maken!

Wil je meer ideeën voor de uitnodiging housewarming? Kijk dan ook eens op Google Images, of bijvoorbeeld Pinterest. Je kunt dan heel makkelijk ideeën voor jouw uitnodiging housewarming opdoen.

Uitnodiging housewarming bestellen

Als je de uitnodiging voor je housewarming hebt gemaakt, dan kun je de kaarten bestellen. Je kunt de kaarten als een pakketje bestellen, zodat je ze zelf kunt uitdelen en/of versturen. Het minimale aantal kaarten in een pakketje is 2, en vanaf 2 is elk aantal mogelijk. Je hoeft dus niet af te ronden op tientallen, je bestelt gewoon het aantal kaarten dat je nodig hebt. Bestel je er 10 of meer in een pakketje, dan krijg je nog een aantrekkelijke korting ook!

Je kunt er ook voor kiezen om de housewarming uitnodigingen direct te laten versturen. Vul de adresgegevens in je online adresboek in (of makkelijker nog: upload je adresboek als Excelsheet), en met letterlijk een druk op de knop, verstuur je ze allemaal. Je hoeft geen adres meer te schrijven, en geen postzegel meer te plakken. Vandaag besteld, morgen bij iedereen in de brievenbus!


Uitnodiging housewarming verkeersbord

Uitnodiging housewarming digitaal

De uitnodiging voor je housewarming maak je dus online, en ze worden via de post verzonden. Wil je je uitnodiging housewaring ook digitaal ontvangen, neem dan -nadat je bestelling hebt geplaatst- contact op met de klantenservice. We kunnen de housewarming uitnodiging dan digitaal aan je toesturen. Makkelijk als je ook vrienden in het buitenland op de hoogte wilt stellen, of deze bijvoorbeeld op Canvasdoek wilt laten drukken.