Verhuiskaarten bestellen

Verhuiskaarten bestellen doe je online. Je kunt kiezen voor een van de verhuiskaarten uit de collectie, of een verhuiskaart helemaal zelf ontwerpen. Het maken van je verhuiskaarten is makkelijk, dat kan gewoon vanaf je computer, tablet of zelfs smartphone. Verhuiskaarten worden dagelijks gedrukt, dus wat je vandaag bestelt, heb je doorgaans morgen al in huis.

Verhuiskaarten bestellen PostNL

Je kunt verhuiskaarten bestellen bij PostNL, deze kaarten worden verkocht per 10 stuks en kosten samen net iets minder dan € 10,-. Je ontvangt dan gewone witte verhuiskaarten, waar je de gewijzigde adresgegevens op kunt schrijven. Aan de andere kant van de verhuiskaart kun je het adres erop schrijven van de persoon aan wie je de verhuiskaart wilt sturen, en de kaart kan op de bus.

Als je graag wat vrolijker, minder zakelijke, saaie verhuiskaarten wilt bestellen dan de standaard verhuiskaarten van PostNL, dan is het leuk om een verhuiskaart uit de collectie van Kaartjeposten.nl te kiezen, of zelfs een verhuiskaart helemaal zelf te maken, bijvoorbeeld met foto!

Voorgedrukte verhuiskaarten bestellen

Als je voorgedrukte verhuiskaarten wilt bestellen, dan kun je een mooie verhuiskaart kiezen uit de ruime online collectie. Je kunt hier zelf de nieuwe adresgegevens op plaatsen, die dan worden meegedrukt. Je hoeft dan niet meer zelf (zoals bij de verhuiskaarten van PostNL) de nieuwe adresgegevens er handmatig op te schrijven. Je kunt de voorgedrukte verhuiskaarten trouwens nog verder leuk opmaken als je wilt, je vindt op de site talloze illustraties en afbeeldingen die je aan je verhuiskaart kunt toevoegen.

Verhuiskaarten bestellen

Verhuiskaarten met foto bestellen

Als je meteen het nieuwe huis wilt laten zien, dan kun je ook je verhuiskaarten met foto bestellen. Upload een mooie foto van je nieuwe huis, plaats deze op je verhuiskaart, en klaar!

Maar bij een foto hoef je het natuurlijk niet te laten. Je kunt ook een van-naar verhuiskaart maken en een kleine foto van je oude huis plaatsen, en een mooie grote foto van je nieuwe huis. Heb je veel moeten klussen in het nieuwe huis? Dan is het een leuk idee om een fotocollage te maken van alle foto's die je tijdens het klussen en het verhuizen zelf hebt gemaakt. Het aantal foto's dat je op je verhuiskaart kunt plaatsen is onbeperkt (en maakt voor de prijs niet uit), dus leef je uit!

Setje verhuiskaarten bestellen

Je kunt de verhuiskaarten als setje bestellen. Het minimale aantal verhuiskaarten in een set is 2. Vanaf 2 is elk aantal verhuiskaarten in een set te bestellen. Je hoeft dus niet af te ronden op tientallen, en de lage prijs geldt ook al als je maar een paar verhuiskaarten bestelt. Bestel je een setje van 10 of meer verhuiskaarten, dan krijg je nog een aantrekkelijke korting ook!

Misschien makkelijker nog dan je verhuiskaarten als een setje te bestellen, is om de verhuiskaarten direct te laten versturen. Je kunt de adressen uploaden als een Excelsheet (online invoeren mag natuurlijk ook), en met een druk op de knop, verstuur je ze dan allemaal. Dan hoef je geen adres meer te schrijven en geen postzegel meer te plakken! Je betaalt voor deze service alleen de postzegel extra.