Verhuiskaarten gratis

Als je verhuiskaarten gratis wilt versturen, dan kun je je verhuiskaarten sturen als E-Card. De E-cards hebben aan populariteit fors ingeleverd, omdat veel virussen en malware via E-cards zijn verspreid. Om de computergebruiker hier tegen te beschermen, houden de meeste mailprogramma's e-cards tegen. De mails worden geplaatst bij spam- of junkmail.

De kans is dus groot dat je gratis verhuiskaarten de afzender niet bereiken. En als de e-card al wordt opgemerkt in de mailbox, dan wordt die vaak -uit angst voor virussen- direct gedelete.

Verhuiskaarten gratis maken postzak

Gratis verhuiskaarten Facebook

Een twee manier om je verhuiskaarten gratis te versturen is via Facebook. Bij alle verhuiskaarten op de site staat, speciaal voor Facebook, een 3D-versie van de kaart. Je kunt deze eenvoudig in je tijdlijn op Facebook plaatsen. Je klikt hiervoor met je rechter muisknop op de afbeelding, en kiest dan voor "Adres van afbeelding kopiëren". Je gaat vervolgens naar je tijdlijn van Facebook, en klikt weer op je rechter muisknop, nu kies je voor "plakken" en de kaart wordt geplaatst.

Het is natuurlijk wel de vraag of je je adresgegevens op Facebook wilt plaatsen. Als je je profiel goed hebt afgeschermd, dan zou je het kunnen overwegen, anders kun je de adreswijziging beter via Facebook Messenger sturen.

Verhuiskaarten gratis op Facebook

Gratis verhuiskaarten PostNL

Je kunt ook verhuiskaarten bij PostNL bestellen. Helemaal gratis zijn die niet: je koopt ze per 10 stuks, en betaalt dan net iets minder dan 10 euro. Je krijgt dan blanco kaarten waar je zelf je nieuwe adresgegevens op kunt schrijven. Vervolgens kun je ze adresseren en op de post doen. Een postzegel plakken is in dit geval niet nodig, de verhuiskaarten van PostNL zijn voorgefrankeerd.

De verhuiskaarten van PostNL zijn neutrale, blanco kaarten waar je dus zelf nog wel druk mee bent om de adresgegevens op te schrijven.

Mooie verhuiskaarten maken

Mooie verhuiskaarten maken

Als je mooie verhuiskaarten wilt maken, waar je dan meteen ook al de nieuwe adresgegevens op voorgedrukt wilt hebben, die je met een druk op de knop zelf direct kunt laten versturen zodat je zelf geen kaart meer hoeft te adresseren en geen postzegel meer hoeft te plakken, dan kun je daarvoor bij Kaartjeposten.nl terecht.

Helemaal gratis zijn de verhuiskaarten dan niet meer. Je bestelt al verhuiskaarten vanaf 69 cent, de kaarten worden dan op maat voor je gedrukt en als een pakket bij je bezorgd. Als je er voor kiest om de verhuiskaarten direct te laten versturen, dan kun je je adresboek eenvoudig via Excel uploaden, en met een druk op de knop, verstuur je ze allemaal!

Gratis digitale verhuiskaarten

Als je je verhuiskaarten via Kaartjeposten.nl verstuurt, dan kun je je verhuiskaart ook gratis digitaal krijgen. Makkelijk als je bijvoorbeeld je familie en vrienden in het buitenland ook een verhuiskaart wilt sturen, daar zou je dan deze gratis digitale verhuiskaarten voor kunnen gebruiken: die stuur je dan gewoon als PDF per e-mail.

Gratis verhuiskaarten sturen

Gratis verhuiskaarten sturen kan dus wel, bijvoorbeeld als E-card of via Facebook. Als je liever wilt dat je verhuiskaarten ook echt aankomen, en gewoon netjes per post worden bezorgd, verstuur je verhuiskaarten dan via Kaartjeposten, je verhuiskaarten worden dan heel voordelig professioneel gedrukt en dezelfde dag nog verzonden.

Gratis verhuiskaarten sturen