FILTER JE SELECTIE

Zakelijke verhuiskaart

Breng iedereen eenvoudig en snel op de hoogte van een zakelijke verhuizing of adreswijziging. Een zakelijk verhuizing is vaak een hele organisatie op zich die heel wat planning vereist. Minstens zo belangrijk als dat de verhuizing vlekkeloos verloopt, is dat de communicatie hierover goed is geregeld. U wilt er ten slotte zeker van zijn dat klanten u ten allen tijden weten te vinden. Maak gebruik van de service om uw zakelijke verhuizing of adreswijziging eenvoudig en duidelijk in een keer aan iedereen door te geven.

Verschillende redenen voor een verhuisbericht

De reden van een verhuizing kan zijn dat de zaken goed gaan en u uit kunt breien naar een groter pand. Een reden kan zijn dat u een nieuw partnerschap aangaat. Kortom: er kunnen heel veel redenen zijn waarom u met uw bedrijf gaat verhuizen. Eén ding is in ieder geval zeker de reden van uw succes als bedrijf (of organisatie), dat is de klantenkring en het contact wat u met deze klanten heeft. Daarom is het van essentieel belang dat u klanten op de hoogte zijn van de verhuizing van uw bedrijf.

  •   Klanten weten direct uw nieuwe adres
  •   Voorkomt administratieve fouten
  •   Wij verzorgen de totale bulk-mailing
  •   Een kaart die zelf samengesteld is
  •   Betalen op factuur of via kredietWij helpen u graag   


zakelijke verhuiskaart

Verlies geen klanten door onvindbaar te worden na een verhuizing

Want als klanten niet weten waar ze u kunnen vinden, dan zijn ze u kwijt en u raakt hen kwijt. Met een kaartje waarin u iedereen op de hoogte brengt van uw zakelijke verhuizing voorkomt dat u klanten verliest. Regel daarom het doorgeven van uw zakelijke verhuizing zorgvuldig, snel en in een keer.

Online in één keer al uw verhuisberichten verzenden

Online kunt u een verhuisbericht in één keer regelen. U kiest een kaart en voegt de adreswijziging in een persoonlijk bericht toe. Daarna verstuurt u aan ons het adressenbestand waarna wij alle kaarten klaar zullen zetten voor verzending. Zo heeft u simpel en snel het volledige verhuisbericht in orde gemaakt. Iedereen wordt zo op tijd op de hoogte gesteld van de zakelijke verhuizing.

zakelijke verhuiskaart

Een zakelijk verhuisbericht met een origineel ontwerp

Voor het ontwerp van de kaart kunt u natuurlijk het logo van de organisatie gebruiken. Het is ook leuk om een foto van het nieuwe pand waar jullie intrekken op de kaart te zetten. Een mooie foto van jullie team of al jullie personeel maakt de boodschap daarnaast een stuk persoonlijker. Een verhuisbericht wordt dan tevens een mooie manier om klanten waarmee het contact een beetje verwatert is, nog even aan jullie organisatie en jullie kwaliteiten te herinneren.

Betaling eenvoudig geregeld

Het verzenden van de kaarten is simpel in één keer geregeld. Daarnaast is de betaling ook heel eenvoudig te regelen. U kunt ervoor kiezen om de kaarten te laten versturen op een krediet of aanvragen of de betaling op een factuur gezet kan worden. Op deze manier staat het gekozen kaartontwerp klaar, zijn de adressen bekend, is er betaald en zorgen wij voor het bedrukken en versturen van deze kaart.
Daarnaast zorgen wij voor het frankeren en het insteken van de kaarten in de enveloppen, dat scheelt een hoop werk en moeite voor uw organisatie.


Huis verkocht? Bied een verhuiskaarten pakket aan!

Als makelaar verkoopt u per jaar vele huizen. Door de hoge concurrentie is het soms moeilijk op te vallen.

Daarom heeft Kaartjeposten.nl iets nieuws en unieks!Reclame voor uw makelaardij

Deze vorm van reclame is simpeler dan u zou denken. Na de verkoop van een huis, biedt u de nieuwe kopers aan, dat ze voordelig een verhuiskaart kunnen sturen naar al hun vrienden, familie en kennissen, met hierop het adres en een foto van het dat dat ze zojuist gekocht hebben.

Op dezelfde kaart staat ook het logo afgebeeld van uw makelaardij. Zo ziet iedereen dat er een mooi huis gekocht is via uw makelaardij.

Wat zijn de kosten van de verhuiskaarten?

Pakket van 20 kaarten - € 39,80 incl. enveloppen.
Pakket van 50 kaarten - € 85,- incl. enveloppen.
Pakket van 100 kaarten - € 165,- incl. enveloppen.
Pakket van 150 kaarten - € 238,50 incl. enveloppen.

* Genoemde prijzen zijn excl. postzegelkosten.
* Genoemde prijzen zijn incl. eigen foto ontwerp.
* Genoemde prijzen zijn incl. pakketverzending naar uw adres toe.Vraag vrijblijvend meer informatie aan  


Mail ons

Vul het formulier volledig in en druk op verzenden.

Betreft

Naam *

E-mailadres *


Bericht *

De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
Het adres is verwijderd.
Je gehele adresboek is verwijderd.
De geselecteerde adressen zijn verwijderd.
De lijst met laatst bekeken kaarten is leeggemaakt.
Succesvol verwijderd.
Succesvol gekopieerd.
De geselecteerde adres groepen zijn verwijderd.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.