FILTER JE SELECTIE

Automatisch verjaardagskaarten sturen

Wil je de verjaardagskaarten voor alle medewerkers, klanten of leden makkelijk en automatisch versturen? Dat kan voordelig via Kaartjeposten.nl

Verjaardagskaart aanmaken

Je maakt eerst de verjaardagskaart één keer aan. Je kunt een eigen ontwerp uploaden, of kiezen uit de ruime collectie verjaardagskaarten. Schrijf de tekst, voeg eventueel gescande handtekeningen en/of bedrijfslogo toe, en de verjaardagskaart is klaar.

Adressen uploaden via Excel

De NAW-gegevens, inclusief geboortedatum, kun je via Excel aanleveren. De juiste verzenddatum wordt dan automatisch berekend. Wil je ook graag een persoonlijke aanhef in de kaart ("Beste Marijke,") neem deze dan ook op in het Excelsheet.

Met één druk op de knop verzenden

De verjaardagskaarten worden dan voor een bepaalde periode gereed gezet. Dat kan een maand zijn, maar ook 3 maanden of bijvoorbeeld een heel jaar. Je stemt deze periode af met de klantenservice.

Makkelijk vernieuwen, geen doorlopend contract

Ruim voor afloop van deze periode ontvang je bericht over het gereed zetten van de verjaardagskaarten voor de volgende periode. Je zit dus niet vast aan een doorlopend abonnement!

Aantrekkelijke kortingen

Verstuur je meer dan 500 verjaardagskaarten per jaar, dan ontvang je al een aantrekkelijke korting. Neem voor een tarief-op-maat vrijblijvend contact op met de zakelijke klantenservice.

Contact

Wil je starten met het automatisch versturen van de verjaardagskaarten, of heb je aanvullende vragen, neem dan gerust contact met ons op:
tel: 079 - 203 70 11
mail: info@kaartjeposten.nl

Mail ons

Vul het formulier volledig in en druk op verzenden.

Betreft

Naam *

E-mailadres *


Bericht *

De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
Het adres is verwijderd.
Je gehele adresboek is verwijderd.
De geselecteerde adressen zijn verwijderd.
De lijst met laatst bekeken kaarten is leeggemaakt.
Succesvol verwijderd.
Succesvol gekopieerd.
De geselecteerde adres groepen zijn verwijderd.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.