Huidig:

Valentijnskaart maken

14 februari is het Valentijnsdag. De dag om je (stille) liefde te verrassen met een mooie persoonlijk valentijnskaart.

Scroll of swipe door de ruime collectie valentijnskaarten, kies een mooie kaart uit, en schrijf je tekst. Je hoeft de kaart nu alleen nog maar te adresseren en online te betalen, en de kaart wordt voor je gedrukt en via de post bezorgd.

Valentijnskaart anoniem versturen

De valentijnskaarten stuur je natuurlijk anoniem. Kies voor de tekst een mooi handgeschreven lettertype, en ook het handschrift zal niet naar jou als afzender leiden. Je Valentijnskaart wordt dus 100% anoniem verstuurd.

Zelfs als de ontvanger via de klantenservice van Kaartjeposten de afzender van de valentijnskaart probeert te achterhalen (en die verzoeken krijgen we jaarlijks!). We onthullen u als afzender niet!

Grote valentijnskaart

Je grote liefde verras je zo groots mogelijk. Verstuur je valentijnskaart als XXL-kaart en je kaart wordt zo groot gedrukt, dat die nog maar net door de brievenbus past.

Met Valentijnsdag mag het wel een beetje meer zijn, toch? Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten; de meerprijs voor het extra grote formaat is (excl. porto) maar een euro!

Valentijnskaart maken en anoniem versturen