FILTER JE SELECTIE

Wanneer komen mijn kaarten aan?

Kaarten worden in Nederland met PostNL bezorgd. Bestelde kaarten worden doorgaans binnen 24 uur gedrukt, verpakt en verzonden.

De kaarten worden dan in 95% van de gevallen (bron: PostNL) de volgende dag bezorgd. Aan het einde van de week en in de maand december ligt dit percentage iets lager.

Kaarten naar het buitenland versturen

Internationale zendingen worden standaard als priority verzonden. Als indicatie voor de gemiddelde overkomstduur (in werkdagen) geldt:

West Europa
3 - 5 dagen

Europa overig (Polen, IJsland, Kroatië, etc)
4 - 7 dagen

Buiten Europa/EU
Helaas niet mogelijk

Een indicatie van de overkomstduur per land bekijk je hier (voor pakketten).

Bezorging door DHL Parcel

Bestellingen van sets kaarten vanaf 50 stuks worden door DHL Parcel verstuurd. Op de dag van verzending ontvang je aan het einde van de middag een e-mail met daarin de Track- and tracegegevens, zodat je de voortgang van de verzending online kunt volgen. Je ontvangt je pakket in principe de volgende dag. Bij het afleveren van de bestelling dient een handtekening te worden gezet, er zal dus iemand thuis moeten zijn om de kaarten in ontvangst te nemen.

Bestellingen van sets kaarten kleiner dan 50 stuks worden via de reguliere post verstuurd. Je ontvangt je bestelling dan in principe de volgende dag in de brievenbus, en hoeft dus ook niet thuis te zijn om te bestelling in ontvangst te kunnen nemen.

Levering kaarten naar België

Kaarten worden ook snel in België geleverd. De kaarten die als set (pakket) worden besteld, worden met DHL Parcel verstuurd. Je hebt je kaarten dan met 1 a 2 werkdagen in België in huis. Verzenden naar België gaat vrijwel net zo snel als binnen Nederland.

Mail ons

Vul het formulier volledig in en druk op verzenden.

Betreft

Naam *

E-mailadres *


Bericht *

De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
Het adres is verwijderd.
Je gehele adresboek is verwijderd.
De geselecteerde adressen zijn verwijderd.
De lijst met laatst bekeken kaarten is leeggemaakt.
Succesvol verwijderd.
Succesvol gekopieerd.
De geselecteerde adres groepen zijn verwijderd.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.