Huidig:

Condoleance kaarten

Zoek je een gepaste condoleance kaart om een dierbare of bekende te steunen? Op Kaartjeposten.nl maak je de mooiste en meest persoonlijke condoleance kaart zelf. Klik op één van de bovenstaande condoleance kaarten, schrijf de tekst en de kaart wordt dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd.

Condoleance kaart tekst

Een goede, passende tekst vinden voor in je condoleance kaart lijkt in eerste instantie niet gemakkelijk. Op Internet kun je weliswaar terecht voor voorbeeldteksten, maar beter is het eigenlijk om gewoon je hart te laten spreken.

Betuig je steun door te laten weten dat je in gedachten bij hen bent. Je kunt aangeven wat de overledene voor je heeft betekend, hoe je hem of haar kende, en dat je ze veel sterkte wilt wensen bij het verlies. Zet gerust je eigen gevoelens op papier. Vanuit jouw hart.

Rouwkaarten sturen

Wanneer iemand in jouw omgeving is overleden, en je rouwkaarten wilt versturen aan familie en vrienden, neem dan even contact op met de klantenservice.

We kunnen dan een proefdruk maken en deze als foto of film ter controle sturen, zodat de kaarten extra snel (en 100% foutloos) verstuurd kunnen worden. We kunnen dan desgewenst ook de verzending (via PostNL rouwpost) voor je verzorgen.