FILTER JE SELECTIE

Stuur een kaartje en verras!

Kaartje sturen

Er bestaan ontelbare redenen om iemand een kaartje te sturen. Een verjaardag, huwelijk of geboorte zijn heuglijke momenten waarop je ook jouw blijdschap wilt tonen. Het sturen van een kaart is dan een attent gebaar dat door de ontvanger zeker op prijs zal worden gesteld. Maar ook op de moeilijke momenten, bijvoorbeeld tijdens ziekte of overlijden, laat je jouw steun met een kaartje blijken.

Meer dan 2000 kaartjes

Bij Kaartje.nl vind je de mooiste wenskaarten voor iedere gelegenheid. Selecteer op deze pagina de gelegenheid die van toepassing is en kies het kaartje dat jouw gevoel het beste over weet te brengen.

Toplijst van de populaire kaarten

Verras iemand met een kaart

Met het online versturen van een kaartje, of dat nu een verjaardagskaart of een beterschapskaart is, wil je de juiste snaar bij iemand kunnen raken. Of misschien wil je iemand wel verrassen door zomaar een kaartje te verzenden. Bij ons vind je een ruime collectie originele kaarten die je in fysieke winkels niet zomaar vindt. Zo wordt een bedankt kaartje, een verhuiskaart of een jubileumkaart nág bijzonderder! Kaarten versturen is enorm eenvoudig: je selecteert de kaart, voegt een persoonlijke tekst en het adres van de ontvanger toe en wij zorgen ervoor dat jouw kaart op tijd door de brievenbus valt.

De mooiste kaartontwerpen

Wil jij een kaartje sturen? In ons ruime aanbod vind je altijd wel precies dát exemplaar waarnaar je op zoek bent. Enkele van de meest populaire categorieën zijn:

En zoek je naar een manier om de meest persoonlijke wenskaarten te maken? Kies dan voor een fotokaart die een brede glimlach op het gezicht van de ontvanger zal toveren! De bijgevoegde tekst maakt het helemaal af! Waar je ook voor kiest, online een kaartje versturen is altijd een goed idee!


Jouw voordelen
Snelle levering
Na het plaatsen van je bestelling, gaan wij direct aan de slag!
Uniek kaartje
Met onze online editor, kun je elke kaart extra persoonlijk maken.
Hoge klantwaardering
Onze 697 klanten geven ons gemiddeld een 9.8!

Liefde gaat door de brievenbus

Hoe leuk is het om je partner stiekem een kaartje te sturen, waarin je aangeeft hoeveel je van diegene houdt.

Vertel hoe blij je bent met alles wat hij/zij voor je doet en dat je geen leven voor kunt stellen zonder. Dit is niet alleen een romatisch moment bij het lezen van de kaart, zodra je op de verzendknop drukt is het wachten op dit positive en leuke moment!

Kaartje sturen

Collectie

Wist je dat wij bij Kaartje.nl meer dan 2000 verschillende kaartjes verkopen voor meer dan 30 verschillende gelegenheden? Of dit nu een verjaardag, verhuizing of zomaar een kaartje is.. Bij ons is er altijd een kaartje te vinden die bij het moment past!

Kwaliteit

Bij een belangrijk moment, wil je dat het kaartje die je ontvangt wel helemaal in orde is. Daarom controleren wij bij Kaartje.nl elk geprint kaartje of alles perfect geprint is. Wel willen wij de tip geven om altijd een zo groot mogelijke foto te gebruiken bij fotokaarten.

Snelheid

Omdat wij over onze eigen drukkerij beschikken, kunnen wij elke bestelling razendsnel in orde maken. Van het moment dat de bestelling geplaatst is, tot het printen en versturen van de kaart. Alles zal door ons eigen team gedaan worden, voor een optimale snelheid en zorgvuldigheid.

Mail ons

Vul het formulier volledig in en druk op verzenden.

Betreft

Naam *

E-mailadres *


Bericht *

De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
Het adres is verwijderd.
Je gehele adresboek is verwijderd.
De geselecteerde adressen zijn verwijderd.
De lijst met laatst bekeken kaarten is leeggemaakt.
Succesvol verwijderd.
Succesvol gekopieerd.
De geselecteerde adres groepen zijn verwijderd.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.